top of page

Vår vision är att hjälpa skolor att bli den tryggaste & bästa platsen för barn.

Vår story

År 2020 fick vår grundare höra om två självmords incident i hans närhet. Händelserna väckte frågor som hur många lider av psykisk ohälsa? Hur kan man upptäcka det och hjälpa dessa personer innan det är för sent? Han bestämde sig för att skapa verktyget Skolado för att förebygga psykisk ohälsa bland barn.

arrow

Barnets första år, viktigaste åren?

arrow 2

Första åren av ett barns uppväxt kan påverka barnets mående väldigt mycket när den blir vuxen. Tyvärr så ökar psykisk ohälsa bland barn. Skolado vill hjälpa skolorna att veta hur barnen mår i skolan i real-tid och snabbt få veta vilka åtgärder som ger positiv effekt. Detta så skolorna kan använda deras resurser på bästa sätt.

Verktyget idag.

Skolado används idag av väldigt många kommuner, grundskolor och elevhälsoteam. Målet är att Skolado verktyget ska hjälpa skolor att bli tryggare för barn och minska mobbning. Verktyget utvecklas tillsammans med Örebro Universitet innovationskontor. Visionen är att Skolado ska bli en plattform som betydligt bidrar till minskning av psykisk ohälsa hos barn i Sverige och resten av världen.

Intresserad av att veta mer om Skolado?

Boka gärna ett möte med oss så visar vi hur Skolado funkar och svarar på era frågor. Ett kort och enkelt möte.

Vi ser fram emot att höra från dig!


Fyll gärna i formuläret så återkommer vi inom 2 timmar.

Tack för att du kontaktar Skolado! Vi återkommer med svar inom 2 timmar.

bottom of page