top of page

Vår vision är att hjälpa skolor att bli den tryggaste & bästa platsen för barn.

Vår story

År 2020 fick vår grundare höra om två självmords incident i hans närhet. Händelserna väckte frågor som hur många lider av psykisk ohälsa? Hur kan man upptäcka det och hjälpa dessa personer innan det är för sent?

Barnets första år, viktigaste åren?

Första åren av ett barns uppväxt kan påverka barnets mående väldigt mycket när den blir vuxen. Tyvärr så ökar psykisk ohälsa bland barn. Skolado vill hjälpa skolorna att veta hur barnen upplever skolan och vilka åtgärder som ger positiv effekt. Detta så skolorna kan använda deras resurser på bästa sätt.

En sommar. En lösning.

Den första prototyp av Skolado plattformen skapades under sommaren 2020. Företaget grundades år 2022 med målet att använda sin plattform för att hjälpa skolor att bli tryggare för barn och minska mobbning. Plattormen utvecklas idag tillsammans med Örebro Universitet. Visionen är att bli ett företag som betydligt bidrar till minskning av psykisk ohälsa hos barn och unga vuxna i Sverige och resten av världen.

Kontakta Skolado

Jobbar du i en grundskola och är intresserad av att veta mer om Skolado? Vi erbjuder en helt gratis testperiod.  

Ni är välkomna att kontakta oss för att få en personlig demo av Skolado plattformen eller om ni har några funderingar. Plattformen är GDPR-säkrad, trygg och utvecklas tillsammans med Örebro Universitet. Vi hjälper gärna till med uppstarten och ser till att allt fungerar utmärkt.

Fyll gärna i formuläret så återkommer vi inom 2 timmar.

 

Tack för att du kontaktar Skolado! Vi återkommer till dig inom 2 timmar.

bottom of page