top of page

Förstå studenterna.

Varje student är en ambassadör för universitet. De representerar er och har åsikter som delas med andra. Det är viktigt att lyssna på de och veta vad de tycker för att kunna förbättras, fatta rätt beslut och öka nöjdheten bland studenterna.

Emoji game phone.PNG
arrow 1.png

Helt anpassade enkäter.
Alltid redo.

Välj en färdig enkät från Skolados bibliotek som passar era behov, eller skapa unika enkäter med egna frågor och spel. Ett kraftfullt verktyg som är väldigt enkelt att använda.

Bild från Skolados plattfrom för barn i grundskolan. I denna bild visar den digitala bibiloteket där användaren kan välja färdiga enkäter.
arrow 2.png
Skolados Magical QR. En QR-kod som tar den som skannar den med sin mobilkamera till en rolig enkät som innehåller spel.

När du har valt en enkät så kommer du att få en anpassad QR-kod av oss. Skriv ut den och placera den på t.ex. bord eller tv-skärmar i universitetets olika byggnader.

När en student skannar koden med sin mobiltelefon kommer de till enkäten och kan svara.

Bild från Skolados plattfrom för barn i grundskolan. I denna bild visas robot-spelet.

Ultra snabbt.

Det tar ungefär en minut att svara på en av Skolados enkäter. Eftersom QR-koden alltid finns tillgänglig så kommer du att kontinuerligt få nya svar från olika studenter.

Guld värd data. Bättre beslut.

Skolado maps swe.png

Se vad studenterna tycker om universitetet just nu. Få värdefull feedback om ämnen som nöjdhet, trygghet och miljö över hela campus kartan. Följ utvecklingen av dessa siffror över tid och förstå vilka beslut som har gav positiva resultat. Ett kraftfullt verktyg som hjälper er att bli det bästa universitet.

Anonymt.  Snabbt.  Säkert.

Bild från Skolados plattfrom för barn i grundskolan. I denna bild visas hur statistiken visas från genomförd enkäter för användaren.

Studenternas svar är annonyma, vilket gör Skolado till en säker och trygg plattform. Datasäkerhet för oss är prioritet nummer ett, två och tre...

bottom of page